Bienvenu chez Bosch Car Service

Bienvenu chez Autobedrijf Velting

Une nouvelle énergie, un entretien en toute confiance!

Une nouvelle énergie, un entretien en toute confiance!

Prenez rendez-vous en ligne et gagnez!

Prenez rendez-vous en ligne et gagnez!

Bosch Car Service le contrôle de votre climatisation

Restez au frais et optez pour le contrôle de votre climatisation chez Bosch Car Service Autobedrijf Velting

Alles onder één dak bij Autobedrijf Velting Bedum

Welkom op de website van Autobedrijf Velting B.V.! Al bijna 60 jaar treft u ons aan de Stationsweg in Bedum. Met onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbaar en deskundig adres voor iedere autobezitter. Wij doen alles voor uw auto en bieden u graag een totaalpakket aan service. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Maar ook voor de aanschaf van of bemiddeling bij een nieuwe of gebruikte auto bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne werkplaats is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica. Bovendien volgen onze monteurs trainingen in het speciale Bosch Trainings Center. Met deze combinatie kunnen wij een defect in uw auto snel lokaliseren en vakkundig repareren. Heeft u een ingewikkeld probleem met uw auto? Leg het eens aan ons voor, we lossen het graag voor u op. Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat kunt u zeer voordelig gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel. Het kan gebeuren dat u (glas)schade oploopt aan uw auto. Wij helpen u graag verder met de afhandeling. Ook hier bieden we u graag een totaalpakket. Zo kunt u bij schade gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Wilt u meer informatie? Kijk gerust eens rond op onze website, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Fabrieksgarantie

Bij Autobedrijf Velting behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan  uw nieuwe auto. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft.

Team velting

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Acties

Regelmatig hebben wij leuke acties voor u! Hieronder staan onze meest recente acties.

Gagnez de superbes prix Bosch

Gagnez de superbes prix Bosch

Cette année, vous bénéficierez encore plus du soutien Bosch. En 2020, chaque mois, vous pourrez gagner l'un des nombreux prix Bosch : essuie-glaces, mélangeurs, machines à laver, réfrigérateurs, aspirateurs, perceuses sans fil, nettoyeurs haute pression

Team bosch car service

Bosch Car Service, réseau de professionnels au service des automobilistes